Klæder fra Fashionteam

De sidste par dage har jeg kikket på nettet efter tørklæder. Min garderobe trænger til at blive frisket lidt op. Det skal ikke være et hvilket som helst tørklæde. Det skal være et tørklæde som ingen andre piger bruger. De fleste internetbutikker sælger tørklæder af bestemte mærker, men ikke Fashionteam.dk. I Fashionteam.dk har de et bredt udvalg af tørklæder i alverdens farver og former som ikke kan købes i andre butikker – heller ikke på nettet. Det er virkelig nemt at finde rundt i Fashionteam.dk. Der er søgefelter hvor du kan søge tørklæder ud fra farver, former og materialer. Det er også fedt at man kan søge på nyheder – altså de nyeste tørklæder Fashionteam.dk har fået hjem.

Fire tørklæder som jeg bare må have

Et tørklæde som er trekantet med små fine detaljer som en hæklet trekant i midten af tørklædet, i kanten af tørklædet er fine frynser og så er det ren bomuld. Det andet tørklæde jeg bare må eje er et sort aflangt tørklæde med mange små blomster i røde, gule og blå blomster. Det sidste tørklæde som også er en af mine favoritter er et tørklæde som er hæklet og med fine blonder midt på tørklædet. Tørklædet findes både i hvid og sort. Skal jeg købe det i hvid eller sort? Ej, jeg køber både det hvide og det sorte til den pris er det næsten en foræring. Et klik til varekurven og jeg er klar til at bestille mine tørklæder. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har købt tørklæder i Fashionteam.dk. Jeg må helt sikkert fortælle alle mine veninder om Fashionteam.dk og alle de lækre tørklæder de har på hylderne. Jeg glæder mig for vildt til at modtage mine tørklæder. Der gik ikke ret lang tid før jeg fik en mail med besked om at mine tørklæder er sendt – dejligt betryggende at blive holdt orienteret om forløbet. Inden jeg gik til varekurven så jeg at Fashionteam.dk også har nogle smarte bælter – det må jeg kikke på næste gang.

Läs mer

Sverige er smuk

Jeg elsker virkelig Sverige. Jeg ved, at mange af mine landsmænd har stærke meninger om vores nabo i nord, men jeg har faktisk boet der for mange år siden. Jeg kan godt lide landskabet, fordi jeg elsker snowboarding og Danmark er ret fladt. Her er en fantastisk video af Sverige, det er så smukt!

Läs mer

Nye lys til min smukke hus

I dag ønskede jeg at købe nye lys til min smukke hus. Problemet var, at jeg ikke var helt sikker på, hvilke former for lys at vælge mellem. Efter at have talt til min mand besluttede vi at vælge led, som du kunne montere på loftet, såkaldte spotlightskinne. Min mand er svensk, og vi forsøger altid at skære udgifterne så meget som vi kan så vi besluttede at købe lysene fra Sverige i stedet. Vi fandt et websted kaldet Svealight.se som tilbød spotlightsskinne med 5 års garanti, så valget var temmelig let i sidste ende. Vi overvejede også butikken Ljusgiganten, men de havde ikke den vare, vi ønskede på lager.

 

Anbefalet colortempeture

Sørg for at du ved, hvilken slags lys du er på udkig efter, fordi der er mange forskellige lys at vælge imellem. For eksempel kold hvid og varm hvid giver ikke den samme type lys, og det er et personligt valg i sidste ende. Vi besluttede at vælge 3000 kelvin fordi både mig og min mand virkelig ikke kan lide lamper, der giver et meget hvidt lys i stedet for gul. Leveringen var temmelig hurtigt, det tog os kun 4 dage, indtil vi havde lamperne, så jeg kunne ikke være mere glad. Hvis du vil ordre fra den samme butik eller en hvilken som helst svensk butik sørg du søge efter det rigtige ord. I svensk kaldes det spotlight skena, så det ikke er det samme som i dansk.

Läs mer