Nye lys til min smukke hus

I dag ønskede jeg at købe nye lys til min smukke hus. Problemet var, at jeg ikke var helt sikker på, hvilke former for lys at vælge mellem. Efter at have talt til min mand besluttede vi at vælge led, som du kunne montere på loftet, såkaldte spotlightskinne. Min mand er svensk, og vi forsøger altid at skære udgifterne så meget som vi kan så vi besluttede at købe lysene fra Sverige i stedet. Vi fandt et websted kaldet Svealight.se som tilbød spotlightsskinne med 5 års garanti, så valget var temmelig let i sidste ende. Vi overvejede også butikken Ljusgiganten, men de havde ikke den vare, vi ønskede på lager.

 

Anbefalet colortempeture

Sørg for at du ved, hvilken slags lys du er på udkig efter, fordi der er mange forskellige lys at vælge imellem. For eksempel kold hvid og varm hvid giver ikke den samme type lys, og det er et personligt valg i sidste ende. Vi besluttede at vælge 3000 kelvin fordi både mig og min mand virkelig ikke kan lide lamper, der giver et meget hvidt lys i stedet for gul. Leveringen var temmelig hurtigt, det tog os kun 4 dage, indtil vi havde lamperne, så jeg kunne ikke være mere glad. Hvis du vil ordre fra den samme butik eller en hvilken som helst svensk butik sørg du søge efter det rigtige ord. I svensk kaldes det spotlight skena, så det ikke er det samme som i dansk.