Klæder fra Fashionteam

De sidste par dage har jeg kikket på nettet efter tørklæder. Min garderobe trænger til at blive frisket lidt op. Det skal ikke være et hvilket som helst tørklæde. Det skal være et tørklæde som ingen andre piger bruger. De fleste internetbutikker sælger tørklæder af bestemte mærker, men ikke Fashionteam.dk. I Fashionteam.dk har de et bredt udvalg af tørklæder i alverdens farver og former som ikke kan købes i andre butikker – heller ikke på nettet. Det er virkelig nemt at finde rundt i Fashionteam.dk. Der er søgefelter hvor du kan søge tørklæder ud fra farver, former og materialer. Det er også fedt at man kan søge på nyheder – altså de nyeste tørklæder Fashionteam.dk har fået hjem.

Fire tørklæder som jeg bare må have

Et tørklæde som er trekantet med små fine detaljer som en hæklet trekant i midten af tørklædet, i kanten af tørklædet er fine frynser og så er det ren bomuld. Det andet tørklæde jeg bare må eje er et sort aflangt tørklæde med mange små blomster i røde, gule og blå blomster. Det sidste tørklæde som også er en af mine favoritter er et tørklæde som er hæklet og med fine blonder midt på tørklædet. Tørklædet findes både i hvid og sort. Skal jeg købe det i hvid eller sort? Ej, jeg køber både det hvide og det sorte til den pris er det næsten en foræring. Et klik til varekurven og jeg er klar til at bestille mine tørklæder. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har købt tørklæder i Fashionteam.dk. Jeg må helt sikkert fortælle alle mine veninder om Fashionteam.dk og alle de lækre tørklæder de har på hylderne. Jeg glæder mig for vildt til at modtage mine tørklæder. Der gik ikke ret lang tid før jeg fik en mail med besked om at mine tørklæder er sendt – dejligt betryggende at blive holdt orienteret om forløbet. Inden jeg gik til varekurven så jeg at Fashionteam.dk også har nogle smarte bælter – det må jeg kikke på næste gang.